Jag gillar dig som du är.

Skrivet: 18:02:27/2011-03-31


Foto: Jag (Frida)
Modell: Jag
Kamera: Sony w380

Dagen idag i skolan var väl okej... fast imorgon har vi bad, och matteprov. Inte roligt alls, men sånt är livet. Jag tror att jag inte är till för matte, jag har aldrig gillat det ämnet. Matte och jag, är inte så värst bra vänner precis.

Nu ska jag och Ida till tempo, hon kommer när som helst, så jag måste nog ta och stänga av datorn nu. Men vi hörs imorgon. Ikväll ska jag iallafall svara på alla kommentarer. Det blev ett tråkigt inlägg, men jag har inte så mycket att säga på sådana här dagar... puss!




5 fakta om mig.

Skrivet: 11:16:00/2011-03-30


1. Jag hatar håriga insekter. Fy, jag får gåshud bara jag tänker på den där tjocka, håriga larven...

2. Jag är helt galen i Rihanna, mitt största fan! Jag lyssnar på henne varje dag. :)

3. Jag kan inte gå in i en butik utan att handla något, det går bara inte! Jag kan inte låta bli att köpa något speciellt i klädaffärer... jag vill ha allt!

4. Jag har inte så många kompisar, men däremot har jag några nära kompisar!

5. Jag hatar gröt, det ger mig kväljningar... :(

TIDSINSTÄLLDT INLÄGG

Denim fever.

Skrivet: 13:06:30/2011-03-29


Slitna jeansshorts med en snygg top... gud så läckert det är! Och strumpor i skorna, hur snyggt är inte det? Ett måste för mig i sommar, ett par slitna jeansshorts. Jag älskar när det hänger ner trådar, och när det är hål på dom! Denim kan man inte få nog av, så är det bara! Får se om jag hittar några snygga jeansshorts i London :). Iallafall, en stor tummen upp till denna outfit.

Spa.

Skrivet: 17:42:16/2011-03-28


Foto: Frida (jag)
Modell: Cassie
Kamera: Sony w380

Idag var jag och mamma på spa. Det var jätteskönt, fast det var inte ett helt paket, utan bara bastu och bubbelbad + scrub, snacks, frukt mm. Vi satt och bubblade i typ 2 timmar, så jag är sjukt trött just nu... vet inte om jag orkar plugga idag, det får bli imorgon då jag slutar kl. 12.10 i skolan. Det blir ett matteprov på fredag, snacka om jobbigt...

Nu ska jag snart laga kvällens middag (eller middag och middag, mat) som består av cole slaw sallad och hemmagjorda hamburgare. Mumsigt värre, vi gjorde det på hemkunskapen förra veckan, så jag fick det därifrån. ;)

Har ni haft en bra dag?


To do in London.

Skrivet: 18:26:00/2011-03-27


Bildkälla we♥it.

Detta är 9 saker jag MÅSTE göra i London. För det första, shopping. Jag ska shoppa massvis där! Bara måste gå in på forever21... och så vill jag gärna ha en "I ♥ LONDON" tröja. Sen vill jag gärna hinna med bowling, och att gå på ben & jerry´s bar. Sen vill jag så gärna gå på sea life, och madame tussauds. Och fika på starbucks... ja, det finns mycket man kan göra i England, men jag ska försöka hinna med allt på bilden. ;)

TIDSINSTÄLLDT INLÄGG

London.

Skrivet: 13:48:28/2011-03-27


Bild lånad härifrån.

Jag är överlycklig just nu. Gissa varför? Jo, för den 5 Maj åker jag och mamma till England, London! :) Jag är så himla glad just nu! Vi ska vara där tills den 9 Maj. Där ska vi shoppa, gå på museum, kanske gå på zoo, och mycket mer! Jag har alltid vela åkt till London, och nu är min dröm sann! Shit vad glad jag är, jag kan inte sluta prata om det... haha ;)



Dop.

Skrivet: 18:42:49/2011-03-26












Nyss hemkommen från Oscars dop. Jag tog typ 100 fler kort än vad jag har här, men jag orkar inte ladda upp alla. Det var jättefint och så, började nästan gråta när Oscars syster Elsa sjöng "bä bä vita lamm" inför alla i kyrkan. Det var så gulligt av henne. ♥ Det var supergod mat, smörgåstårta. Mums! Till efterrätt var det kakor och tårta. En lyckad dag helt enkelt. Nu ska jag ta och svara på kommentarer och sova lite. Haha, nej, men jag är trött som in i...



Brunett.

Skrivet: 09:33:41/2011-03-26


Nu är jag brunett. Färgningen gick toppen, men jag blev nöjd med resultatet. Jag är VÄLDIGT olik mig nu, men man vänjer sig väl. ;) Snart ska jag ta och ta fram grejer till dopet. Kommer nog ta många kort att lägga upp här på bloggen sen. Men nu måste jag gå. Hörs sen. Puss!

Vad tyckte ni om min färgning?

Brown haircolour.

Skrivet: 18:57:08/2011-03-25


Har nyss kommit hem ifrån stan med mamma. Jag köpte en klänning och ett linne för mitt presentkort på H&M. Sen var vi på coop, där köpte jag en Julia-tidning och hårfärg. Ljusbrunt blir det, och gud så jag längtar! Jag ska färga det ikväll, och jag lovar att visa resultatet på bloggen! Hoppas bara att det är ljusbrunt, annars kommer kanske jag kanske med värsta röda färgen eller kanske gröna, haha. Nejdå, det är ljusbrunt. Härligt med en förändring såhär till våren, fast det kommer ju ändå att bli solblekt sen, men inte än på ett tag. Nu ska jag ta och fixa lite med kläder till dopet för min käre lille kusin imorgon, uppdaterar sen. Puss!

You just fading away?

Skrivet: 15:31:05/2011-03-25




"Du kan inte döma mig på utsidan, för jag är samma person på insidan."

Fy tusan vad jag saknat dig bloggen.

Skrivet: 17:13:13/2011-03-24


Jag ångrade mig tror jag. Jag vill börja blogga igen, fast med låg uppdatering. Det kan bli inlägg lite då och då. Men nu ska jag iallafall gå och springa en vända på springbandet, härligt härligt. Med hög musik. Puss!

Bloggen läggs åt sidan.

Skrivet: 16:40:41/2011-03-23


Nu tänker jag ha en rejäl bloggpaus, det kan vara nån vecka lång eller flera månader, men blogga orkar jag verkligen inte! Förut tyckte jag att det var jätteroligt att sätta sig framför datorn och blogga, men nu? nej, det är verkligen super-uttråkande och jobbigt. Så bloggen läggs åt sidan, verkligheten tar över. Vi hörs när vi hörs. Ha det bäst! Puss


10 onödiga fakta om mig.

Skrivet: 14:02:19/2011-03-22


1. Jag har nästan bara deppmusik och hiphop/rap musik på min mobil.
2. Jag hatar lagsporter.
3. Jag är ganska blyg av mig, men om man lär känna mig ordentligt så är jag ganska knäpp! haha nejdå. ;)
4. Min största fobi stavas LARVER.
5. Min ringsingnal på mobilen just nu är "Me and my drum" med Swingfly.
6. Jag är en morgonpigg filur, brukar gå upp runt 7 på helgerna!
7. Jag älskar att göra grimaser på kort, haha.
8. Jag är en riktig dagdrömmare! Ibland när jag drömmer för mycket så kopplas min hjärna bort, och allt runtomkring mig blir helt okändt!
9. Jag tycker att våfflor är godare än pannkakor.
10. Jag gillar brunhåriga killar!


Ny, lite vårigare design.

Skrivet: 13:20:00/2011-03-20


Den nya designen är äntligen uppe, och jag är supernöjd. Se i menyn vem som gjort designen. Tack till henne! Jag gillar dom här bruna, gråa tonerna, det blir mer vårigt än med grått, svart och vitt. Hoppas att ni gillar designen! Jag LOVAR att det blir mer uppdatering nu när jag är nöjd med designen. ;)


Bohemian.

Skrivet: 17:43:40/2011-03-18


Kan man säga mer än snyggt? Nej! H&M:s Bohemian kampanj är snygg! Jag låter kläderna tala för sig själv!

Föressten, det blir en bloggpaus i helgen, så... ingen uppdatering förrän typ måndag! Puss!


Jag är inget mattesnille.

Skrivet: 17:06:36/2011-03-17


Foto&Modell: Frida (jag)
Kamera: Sony W380

Idag var det en sjukt seg dag i skolan. Tiden till rasterna var knapp, man hann knappt gå ut kändes det som, men sen när lektionerna kom, gick det jättesakta... vi hade kängurumatte, dvs som ett test på hur mycket vi kan inom matte, och för mig gick det SK*T. Men jag är som sagt inget mattesnille, jag är nog rena raka motsatsen...

Nu måste jag plugga ordentligt på glosorna, dom var ganska svåra. Sen ska jag vänta in mamma som har med sig glass hem, mums! Chokladglass också, vilket jag älskar... choklad i över huvud taget är min last... :)

Gillar ni choklad?


Something came alive.

Skrivet: 15:54:27/2011-03-16


Foto&Modell: Frida (Jag)

Haha, ignorera tungan, men man ska ju bjuda på sig själv, inte sant? Idag var det ganska tråkigt i skolan faktiskt, typ bara historia, matte och engelska. Men skönt att de långa dagarna inte börjat ännu. Nu ska jag snart ta tag i städningen, och plugga lite på glosorna. Tråkigt värre. Och förlåt för dålig uppdatering, och sena svar på kommentarerna, men palla sitta vid datorn hela tiden och lägga ner tiden på bloggen? Oj, det där lät lite elakt, men jag orkar inte...

Designen ja... den kommer när den kommer. Kanske idag, annars imorgon eller en annan vacker dag. haha!

Har ni haft en bra dag i skolan/jobbet/hemma?


Jag ville att det skulle bli vi. Men jag hade fel - igen.

Skrivet: 16:01:00/2011-03-15




" Jag har inget att säga. Tårarna går inte att dölja. Känslan inombords mig är obeskrivlig, på ett negativt sätt. Du var mitt allt, mina andetag, mina steg. Men vi båda vet att det är över nu, och att det inte går att hitta tillbaks till det som var. Även om jag bara vill spola tillbaks tiden till det tillfället, går det inte. Varje gång jag tänker på det, kommer tårarna. Men nu har jag inte fler tårar att gråta. Ville bara säga att jag älskar dig, vad du än säger. Forever and ever. ♥ "

Vårkläder beställda!

Skrivet: 12:15:00/2011-03-15


Jag tror det var i söndags som jag och mamma beställde hem detta åt mig från H&M. Klänningen är jag totalt kär i, den kommer nog att användas flitigt i sommar/vår. Och som ni vet så ville ju jag ha en ring, och jag har faktiskt beställt den här ovan! Hoppas bara att den passar, det är ju inte alltid säkert när man beställer via nätet. Och kolla bara på shortsen! Är det inte snyggt med det flätade bandet? Och det puderrosa linnet till? I LOVE IT. Är iallafall supernöjd med kläderna, vet bara inte när dom kommer.

Vad tycker ni om kläderna jag beställt?

Det känns som om du befinner dig miljoner mil bort.

Skrivet: 18:36:56/2011-03-14

Foto: Frida (Jag)
"Modell": Bilbo

Hej blogreaders! Idag var det ju mattedag i skolan, vilket var okej. Men det är inte direkt min grej, att räkna matte. Det var olika stationer man fick gå till, i olika grupper. Efter skolan gick Julia med mig hem. Vi hade superkul, gjorde massor av saker. Sen gick vi hem till henne en stund. Där lekte vi med Julias lillasyster Nicolina, hihi. Sen åt vi glass och bara skrattade. Nu ska jag snart äta spagetti carbonara, mmuummss!

En ny design kommer, håll ut! Aja, dags att plugga på glosorna, och göra någon bild-uppgift. Men men, sånt är livet...




Frida blev namnet i februari 1998 då jag kom till världen. Jag är en äkta linslus som älskar både att vara med på kort och ta kort! På fritiden tycker jag om att vara med kompisar, blogga, fotografera och shoppa! Mode och fotografering, that´s my love!

Om du undrar över något, är det bara att ställa frågan i bloggsvar, eller så kan du maila mig: [email protected]

bloglovin

FRIDAFOTOO.BLOGG.SE
I denna blogg kommer du kunna läsa om min vardag, inspiration mm. Men mest om mina två passioner, foto och mode. Jag hoppas du gillar min blogg, och att du kikar in flera gånger. Följ den gärna via bloglovin´!

RSS 2.0
ARKIVSIDAN F R I D A'Fotografering -

Jag gillar dig som du är.

Skrivet: 18:02:27/2011-03-31


Foto: Jag (Frida)
Modell: Jag
Kamera: Sony w380

Dagen idag i skolan var väl okej... fast imorgon har vi bad, och matteprov. Inte roligt alls, men sånt är livet. Jag tror att jag inte är till för matte, jag har aldrig gillat det ämnet. Matte och jag, är inte så värst bra vänner precis.

Nu ska jag och Ida till tempo, hon kommer när som helst, så jag måste nog ta och stänga av datorn nu. Men vi hörs imorgon. Ikväll ska jag iallafall svara på alla kommentarer. Det blev ett tråkigt inlägg, men jag har inte så mycket att säga på sådana här dagar... puss!




5 fakta om mig.

Skrivet: 11:16:00/2011-03-30


1. Jag hatar håriga insekter. Fy, jag får gåshud bara jag tänker på den där tjocka, håriga larven...

2. Jag är helt galen i Rihanna, mitt största fan! Jag lyssnar på henne varje dag. :)

3. Jag kan inte gå in i en butik utan att handla något, det går bara inte! Jag kan inte låta bli att köpa något speciellt i klädaffärer... jag vill ha allt!

4. Jag har inte så många kompisar, men däremot har jag några nära kompisar!

5. Jag hatar gröt, det ger mig kväljningar... :(

TIDSINSTÄLLDT INLÄGG

Denim fever.

Skrivet: 13:06:30/2011-03-29


Slitna jeansshorts med en snygg top... gud så läckert det är! Och strumpor i skorna, hur snyggt är inte det? Ett måste för mig i sommar, ett par slitna jeansshorts. Jag älskar när det hänger ner trådar, och när det är hål på dom! Denim kan man inte få nog av, så är det bara! Får se om jag hittar några snygga jeansshorts i London :). Iallafall, en stor tummen upp till denna outfit.

Spa.

Skrivet: 17:42:16/2011-03-28


Foto: Frida (jag)
Modell: Cassie
Kamera: Sony w380

Idag var jag och mamma på spa. Det var jätteskönt, fast det var inte ett helt paket, utan bara bastu och bubbelbad + scrub, snacks, frukt mm. Vi satt och bubblade i typ 2 timmar, så jag är sjukt trött just nu... vet inte om jag orkar plugga idag, det får bli imorgon då jag slutar kl. 12.10 i skolan. Det blir ett matteprov på fredag, snacka om jobbigt...

Nu ska jag snart laga kvällens middag (eller middag och middag, mat) som består av cole slaw sallad och hemmagjorda hamburgare. Mumsigt värre, vi gjorde det på hemkunskapen förra veckan, så jag fick det därifrån. ;)

Har ni haft en bra dag?


To do in London.

Skrivet: 18:26:00/2011-03-27


Bildkälla we♥it.

Detta är 9 saker jag MÅSTE göra i London. För det första, shopping. Jag ska shoppa massvis där! Bara måste gå in på forever21... och så vill jag gärna ha en "I ♥ LONDON" tröja. Sen vill jag gärna hinna med bowling, och att gå på ben & jerry´s bar. Sen vill jag så gärna gå på sea life, och madame tussauds. Och fika på starbucks... ja, det finns mycket man kan göra i England, men jag ska försöka hinna med allt på bilden. ;)

TIDSINSTÄLLDT INLÄGG

London.

Skrivet: 13:48:28/2011-03-27


Bild lånad härifrån.

Jag är överlycklig just nu. Gissa varför? Jo, för den 5 Maj åker jag och mamma till England, London! :) Jag är så himla glad just nu! Vi ska vara där tills den 9 Maj. Där ska vi shoppa, gå på museum, kanske gå på zoo, och mycket mer! Jag har alltid vela åkt till London, och nu är min dröm sann! Shit vad glad jag är, jag kan inte sluta prata om det... haha ;)



Dop.

Skrivet: 18:42:49/2011-03-26












Nyss hemkommen från Oscars dop. Jag tog typ 100 fler kort än vad jag har här, men jag orkar inte ladda upp alla. Det var jättefint och så, började nästan gråta när Oscars syster Elsa sjöng "bä bä vita lamm" inför alla i kyrkan. Det var så gulligt av henne. ♥ Det var supergod mat, smörgåstårta. Mums! Till efterrätt var det kakor och tårta. En lyckad dag helt enkelt. Nu ska jag ta och svara på kommentarer och sova lite. Haha, nej, men jag är trött som in i...



Brunett.

Skrivet: 09:33:41/2011-03-26


Nu är jag brunett. Färgningen gick toppen, men jag blev nöjd med resultatet. Jag är VÄLDIGT olik mig nu, men man vänjer sig väl. ;) Snart ska jag ta och ta fram grejer till dopet. Kommer nog ta många kort att lägga upp här på bloggen sen. Men nu måste jag gå. Hörs sen. Puss!

Vad tyckte ni om min färgning?

Brown haircolour.

Skrivet: 18:57:08/2011-03-25


Har nyss kommit hem ifrån stan med mamma. Jag köpte en klänning och ett linne för mitt presentkort på H&M. Sen var vi på coop, där köpte jag en Julia-tidning och hårfärg. Ljusbrunt blir det, och gud så jag längtar! Jag ska färga det ikväll, och jag lovar att visa resultatet på bloggen! Hoppas bara att det är ljusbrunt, annars kommer kanske jag kanske med värsta röda färgen eller kanske gröna, haha. Nejdå, det är ljusbrunt. Härligt med en förändring såhär till våren, fast det kommer ju ändå att bli solblekt sen, men inte än på ett tag. Nu ska jag ta och fixa lite med kläder till dopet för min käre lille kusin imorgon, uppdaterar sen. Puss!

You just fading away?

Skrivet: 15:31:05/2011-03-25




"Du kan inte döma mig på utsidan, för jag är samma person på insidan."

Fy tusan vad jag saknat dig bloggen.

Skrivet: 17:13:13/2011-03-24


Jag ångrade mig tror jag. Jag vill börja blogga igen, fast med låg uppdatering. Det kan bli inlägg lite då och då. Men nu ska jag iallafall gå och springa en vända på springbandet, härligt härligt. Med hög musik. Puss!

Bloggen läggs åt sidan.

Skrivet: 16:40:41/2011-03-23


Nu tänker jag ha en rejäl bloggpaus, det kan vara nån vecka lång eller flera månader, men blogga orkar jag verkligen inte! Förut tyckte jag att det var jätteroligt att sätta sig framför datorn och blogga, men nu? nej, det är verkligen super-uttråkande och jobbigt. Så bloggen läggs åt sidan, verkligheten tar över. Vi hörs när vi hörs. Ha det bäst! Puss


10 onödiga fakta om mig.

Skrivet: 14:02:19/2011-03-22


1. Jag har nästan bara deppmusik och hiphop/rap musik på min mobil.
2. Jag hatar lagsporter.
3. Jag är ganska blyg av mig, men om man lär känna mig ordentligt så är jag ganska knäpp! haha nejdå. ;)
4. Min största fobi stavas LARVER.
5. Min ringsingnal på mobilen just nu är "Me and my drum" med Swingfly.
6. Jag är en morgonpigg filur, brukar gå upp runt 7 på helgerna!
7. Jag älskar att göra grimaser på kort, haha.
8. Jag är en riktig dagdrömmare! Ibland när jag drömmer för mycket så kopplas min hjärna bort, och allt runtomkring mig blir helt okändt!
9. Jag tycker att våfflor är godare än pannkakor.
10. Jag gillar brunhåriga killar!


Ny, lite vårigare design.

Skrivet: 13:20:00/2011-03-20


Den nya designen är äntligen uppe, och jag är supernöjd. Se i menyn vem som gjort designen. Tack till henne! Jag gillar dom här bruna, gråa tonerna, det blir mer vårigt än med grått, svart och vitt. Hoppas att ni gillar designen! Jag LOVAR att det blir mer uppdatering nu när jag är nöjd med designen. ;)


Bohemian.

Skrivet: 17:43:40/2011-03-18


Kan man säga mer än snyggt? Nej! H&M:s Bohemian kampanj är snygg! Jag låter kläderna tala för sig själv!

Föressten, det blir en bloggpaus i helgen, så... ingen uppdatering förrän typ måndag! Puss!


Jag är inget mattesnille.

Skrivet: 17:06:36/2011-03-17


Foto&Modell: Frida (jag)
Kamera: Sony W380

Idag var det en sjukt seg dag i skolan. Tiden till rasterna var knapp, man hann knappt gå ut kändes det som, men sen när lektionerna kom, gick det jättesakta... vi hade kängurumatte, dvs som ett test på hur mycket vi kan inom matte, och för mig gick det SK*T. Men jag är som sagt inget mattesnille, jag är nog rena raka motsatsen...

Nu måste jag plugga ordentligt på glosorna, dom var ganska svåra. Sen ska jag vänta in mamma som har med sig glass hem, mums! Chokladglass också, vilket jag älskar... choklad i över huvud taget är min last... :)

Gillar ni choklad?


Something came alive.

Skrivet: 15:54:27/2011-03-16


Foto&Modell: Frida (Jag)

Haha, ignorera tungan, men man ska ju bjuda på sig själv, inte sant? Idag var det ganska tråkigt i skolan faktiskt, typ bara historia, matte och engelska. Men skönt att de långa dagarna inte börjat ännu. Nu ska jag snart ta tag i städningen, och plugga lite på glosorna. Tråkigt värre. Och förlåt för dålig uppdatering, och sena svar på kommentarerna, men palla sitta vid datorn hela tiden och lägga ner tiden på bloggen? Oj, det där lät lite elakt, men jag orkar inte...

Designen ja... den kommer när den kommer. Kanske idag, annars imorgon eller en annan vacker dag. haha!

Har ni haft en bra dag i skolan/jobbet/hemma?


Jag ville att det skulle bli vi. Men jag hade fel - igen.

Skrivet: 16:01:00/2011-03-15




" Jag har inget att säga. Tårarna går inte att dölja. Känslan inombords mig är obeskrivlig, på ett negativt sätt. Du var mitt allt, mina andetag, mina steg. Men vi båda vet att det är över nu, och att det inte går att hitta tillbaks till det som var. Även om jag bara vill spola tillbaks tiden till det tillfället, går det inte. Varje gång jag tänker på det, kommer tårarna. Men nu har jag inte fler tårar att gråta. Ville bara säga att jag älskar dig, vad du än säger. Forever and ever. ♥ "

Vårkläder beställda!

Skrivet: 12:15:00/2011-03-15


Jag tror det var i söndags som jag och mamma beställde hem detta åt mig från H&M. Klänningen är jag totalt kär i, den kommer nog att användas flitigt i sommar/vår. Och som ni vet så ville ju jag ha en ring, och jag har faktiskt beställt den här ovan! Hoppas bara att den passar, det är ju inte alltid säkert när man beställer via nätet. Och kolla bara på shortsen! Är det inte snyggt med det flätade bandet? Och det puderrosa linnet till? I LOVE IT. Är iallafall supernöjd med kläderna, vet bara inte när dom kommer.

Vad tycker ni om kläderna jag beställt?

Det känns som om du befinner dig miljoner mil bort.

Skrivet: 18:36:56/2011-03-14

Foto: Frida (Jag)
"Modell": Bilbo

Hej blogreaders! Idag var det ju mattedag i skolan, vilket var okej. Men det är inte direkt min grej, att räkna matte. Det var olika stationer man fick gå till, i olika grupper. Efter skolan gick Julia med mig hem. Vi hade superkul, gjorde massor av saker. Sen gick vi hem till henne en stund. Där lekte vi med Julias lillasyster Nicolina, hihi. Sen åt vi glass och bara skrattade. Nu ska jag snart äta spagetti carbonara, mmuummss!

En ny design kommer, håll ut! Aja, dags att plugga på glosorna, och göra någon bild-uppgift. Men men, sånt är livet...




Frida blev namnet i februari 1998 då jag kom till världen. Jag är en äkta linslus som älskar både att vara med på kort och ta kort! På fritiden tycker jag om att vara med kompisar, blogga, fotografera och shoppa! Mode och fotografering, that´s my love!

Om du undrar över något, är det bara att ställa frågan i bloggsvar, eller så kan du maila mig: [email protected]

bloglovin

FRIDAFOTOO.BLOGG.SE
I denna blogg kommer du kunna läsa om min vardag, inspiration mm. Men mest om mina två passioner, foto och mode. Jag hoppas du gillar min blogg, och att du kikar in flera gånger. Följ den gärna via bloglovin´!

RSS 2.0