I can see the future.

Skrivet: 10:17:31/2011-02-28
Hejsan svejsan! Snart bär det av mot framtidsmuséet. Det är ett muséum där man testar olika saker, exprimenterar mm! Jag älskar muséet, mitt favoritställe! Jag ska även ta en tur inne i kupolen. Men jag bloggar nog inte efter framtidsmuséet eftersom det blir sent då jag kommer hem, jag blir inte hemma igen förns ikväll... Men ni kommer få uppdatering så fort jag har tid. Hoppas ni får en bra dag i skolan/hemma/jobbet! Hugs.


Dag 4 - Mina husdjur

Skrivet: 09:00:00/2011-02-28


Cassie - Min katt. Hon är ca. 10 månader gammal. Hon ÄLSKAR äggula, och messmör! När hon är som busigast brukor hon jaga mig och hoppa på mina ben, eller springa som en galning runt, runt. Hon är helt lugn, och man kan hålla henne som man vill. Rasen är en ragdoll.



Fia - Min ca. 5 år gamla kanin. Rasen tror jag är en dvärghuvad kanin. Hon kan vara busig ibland, men när man väl har henne är hon snäll. Fia älskar morots-godisar, och knäckebröd.



Tyra & Myra - Två glada marsvin på typ 3 år, eller ja, jag har inte koll på åldern riktigt. Dom älskar gurka, så fort dom får syn på en gurka börjar dom pipa! Myra brukar slicka på mina finger, hihi.


Mina fynd ifrån igår.

Skrivet: 18:11:55/2011-02-27


Klänning - H&M Spetslinne - H&M Linne - ?

Är supernöjd över klänningen. För bara 199:- blev den min! Linnet kostade 99 :- och det andra linnet kostade 75 :- på rea. Jag hade presentkort på H&M på 700 :- så jag köpte för det. Klänningen når tårna, så den är superlång, men den är så snygg till sommaren! Vad tycker ni?


Dag 3 - Mina bästa kompisar

Skrivet: 12:00:00/2011-02-27


Ida - Hon som står mig närmast, som vet mest om mig. Hon förstår en, utan att man behöver förklara så mycket. Vi har sjukt många minnen tillsammans, och vi skrattar jämt tillsammans, och när vi är brukar vi klanta oss, haha. Hon betyder mest för mig, utan henne vore jag ingen. Hon gör min dag helt enkelt! Älskar dig Ida!

Sen har jag en till bästa kompis, min tremänning. Fast vi träffas aldrig. Men jag saknar dig sjukt mycket Fanny!

Graduation.

Skrivet: 09:03:12/2011-02-27


När jag var inne på Topshop´s hemsida, hittade jag denna urläckra kollektion "Graduation", och jag blev kär direkt! Eftersom jag älskar kavajer, kappor osv, så fastnade ju jag såklart för denna kappa. Lack brukar inte vara "jag", men den här var "jag". Jag tycker om hur hon matchar rött och lila! Vad tycker ni om kollektionen?


Party in my head.

Skrivet: 19:17:54/2011-02-26
Hejsan svejsan! Tänkte ladda in en bild på dagens inköp, men kameran dog. Idag var jag nämligen på stan! Köpte en klänning, två linnen mm! Sen åkte jag hem till pappa där jag fick paket av han, Camilla, farmor och farfar. Jag fick 500 kr, presentkort på H&M, nattlinne, Septembers CD - Love CPR, ansiktsmasker mm. Nu ska jag ta och fixa lite på bloggen, sen ska jag bara chilla, och kanske bada lite. Ses imorgon. Hugs.



Modeller:
Jag och Cassie
Foto&Redigering: Jag
Kamera: Sony W380

Dag 2 - En person du inte varit med på länge.

Skrivet: 12:00:00/2011-02-26


Julia. Jag saknar dig jättemycket, vi borde hitta på något nån dag! Det var ju minst 2 veckor sedan vi var senast. MISS YOU!

Mina presenter.

Skrivet: 08:50:59/2011-02-26



Detta är vad jag fick i födelsedagspresent igår:

1. Brun mascara
2. Rouge
3. Vit ögonpenna
4. Ansiktsmasker: Jordgubb, Hallon och Choklad.
5. Badkit
6. Xperia x10 mini bro (svart)
7. Presentkort på H&M 700 kr
8. Uggla - halsband
9. Blåa team sportia byxor
10. Svarta strumpbyxor
11. Ghost Whisperer DVD - box second season
12. Kavaj
13. Aprikost linne
14. Aprikost linne med tryck
15. Bruno Mars CD - Doo-woops & Hooligans

Är supernöjd över sakerna, speciellt mobilen! Den är jättebra! har typ hållt på med den hela eftermiddagen igår, haha. Bloggar mer senare, efter och kanske före jag har vart hos pappa. Kram.


HAPPY BIRTHDAY TO MY SELF!

Skrivet: 15:03:18/2011-02-25

Modell: Frida
Foto&Redigering: Frida

Har nyss kommit hem ifrån skolan, har äntligen sportlov nu! Och jag fyller ju föressten år idag, jag blir ju tonåring!!! Gud vad kul det känns att bli tonåring! Imorse fick jag några paket som jag ska visa på bild senare idag. Och snart kommer mamma hem, då får jag det bästa paketet, vad nu det kan vara... :) Sen ska jag även göra min egna tårta, den kommer det också bild på sen. Det ska vara en tårta med grädde, jordgubbssylt, kiwi, non stop, ananas, banan och sockerkaka, musigt va? Men nu kan jag inte skriva mer, nu ska jag vänta in mitt paket! Miljoner kramar till er alla!


Thirteen years old.

Skrivet: 06:00:00/2011-02-25


13 år gammal från och med nu! :D Ett grattis kanske?

Dag 1 - Lite om mig själv

Skrivet: 16:30:00/2011-02-24


Jag heter Frida och är 13 år gammal. Jag bor i Dalarna, och trivs väldigt bra där. På fritiden tycker jag om att blogga, baka, shoppa, vara med kompisar, dansa och att fotografera! Jag skulle gärna vilja bli en fotograf när jag blir stor, det är en stor dröm!!! Jag har 4 husdjur: En katt, en kanin och två marsvin. Jag umgås ganska mycket med min bästis på fritiden och i skolan, men även med andra kompisar. Hoppas ni gillar min blogg, och att denna information om mig duger!


En dag kvar innan jag blir tonåring.

Skrivet: 15:17:59/2011-02-24


Hejsan tjejer! (och killar). Hoppas ni haft en bra dag i skolan/hemma/jobbet! Jag har haft det super iallafall, men har mest gått och tänkt på min födelsedag imorgon! Jag hoppas hoppas och hoppas återigen att jag får mobilen! Vill verkligen ha den. Det känns lite pirrigt att "börja om på nytt", det vill säga att jag kommer in i tonåren, jag börjar högstadiet inom kort mm. Spännande, men pirrigt. Vissa säger "Längta inte dit", men det gör jag! Aja... idag ska jag börja dag 1-20, tänkte göra ett inlägg senare med det. Ska även göra en ny header. Nu måste jag städa lite till imorgon, sen ska jag baka och greja! Hugs.


Dag 1-20.

Skrivet: 18:00:00/2011-02-23
Dag 1 - Lite om dig själv
Dag 2 - En person du inte vart med på länge
Dag 3 - Mina bästa kompisar
Dag 4 - Mina husdjur
Dag 5 - En sak du aldrig glömmer
Dag 6 - En person som betyder väldigt mycket för dig
Dag 7 - En rolig dag i ditt liv
Dag 8 - En bild med känsla
Dag 9 - Din familj
Dag 10 - Din största idol
Dag 11 - Världens finaste människa
Dag 12 - Nåt du helst vill glömma
Dag 13 - Din favoritårstid
Dag 14 - En person du inte vart med på länge
Dag 15 - En blogg du följer
Dag 16 - Vad som händer härnäst
Dag 17 - Världens bästa dag
Dag 18 - En bild du alltid skrattar åt
Dag 19 - Ögonblicket på bild
Dag 20 - En ful bild på dig själv

Då kör vi detta i 20 dagar då. Hoppas ni gillar det!

TÄVLING! - Vinn fet länkning.

Skrivet: 15:42:50/2011-02-23
Nu är det dags för en tävling igen! (: Den här gången går den ut på att ni ska ställa så många frågor som möjligt i min bloggsvar! Den som ställer mest frågor, och bäst frågor, ja den vinner en stor fet länkning i varje inlägg en hel dag, och en länkning i menyn i 1 månad! Man har större chans att vinna om man lägger till mig på bloglovin´ också! Skriv sedan en kommentar i ett inlägg hur många frågor du ställt, och om du följer mig via bloglovin´! PS! Man får inte vara anonym i bloggsvar, då är man inte med i tävlingen.



Tävlingen avslutas v. 9

Min fina katt.

Skrivet: 16:32:00/2011-02-22


Modell: Cassie
Foto&Redigering: Frida (Jag)
Kamera: Sony W380, kompaktkamera.


I think you are false.

Skrivet: 13:52:23/2011-02-22


Hej! Skola som vanligt idag, inget att ta upp. Nu längtar jag som en galning tills på fredag, bara 3 dagar kvar! Gud, jag önskar att tiden kunde gå fortare, en snigel är ju till och med snabbare! Mm, jag ska hålla mitt tålamod på topp då. Idag ska jag iallafall bara slappa, sen kommer mamma och hämtar mig, då ska jag ner på stan och handla för mitt presentkort, medans mamma köper födelsedags presenter till mig. Jag skulle vilja gå med henne, haha. ^^ Men nu så ska jag svara på kommentarer, sen äta mellis för skolmaten var inte något vidare... Kram.


What the hell.

Skrivet: 16:44:39/2011-02-21
Hej. Idag var det skola för min del då. Jag får inte lov förren nästa vecka. Längtar dit... men mest längtar jag tills min födelsedag på fredag! Sista dagarna nu innan man kommer in i tonåren... Jag hoppas på en sony ericsson xperia x10 mini pro, den önskar jag mig mest av alla saker! Men, man får väl se vad man får. Efter skolan idag åkte jag och Ida ner på stan, vi hade det roligt som vanligt! Föressten, bion igår var superbra! Det var sååå häftigt med 3D, det kändes som om karaktärerna och sakerna i filmen var precis framför en! Det var så gulligt av Elsa "Jag vill se den igen". Haha, efter 1 tim och 40 min ville hon se den igen! Nu väntar dom där dryga glosorna. Uppdaterar när jag uppdaterar, blogreaders! Hugs.




Trassel.

Skrivet: 12:23:28/2011-02-20
Hej! Igår var jag ju som sagt hos mormor, mina kusiner kom. Vi hade jätteroligt! Sen när dom åkte hem, sov jag kvar hos mormor! Har typ nyss kommit hem ifrån henne. Om ca. 1 timme ska jag på bio med Elsa och moster. Vi ska se "Trassel" i 3D. Jag älskar 3D filmer, så det blir nog jättekul! Alla säger ju att filmen är så bra, så nu ska det bevisas! Men jag kanske bloggar efter bion, om jag hinner, måste städa lite och så ska jag fixa lite med bloggen. Men ni ska iallafall få veta hur bion var, det svär jag på. Ha det bra nu sötnosar mina, nu ska jag ta och svara på mina söta kommentarer! Hugs.



Tjejkusinerna. ♥

I whip my hair.

Skrivet: 14:00:00/2011-02-19


På lookbook.nu finns många härliga outfits, som denna! Svart och grått, vilket kan bli lite trist om man inte har några detaljer, men kolla huvud-bonaden! Hur snyggt är inte det? Jag tycker det kan vara tråkigt med mössor, därför diggar jag det där stenhårt! Istället för att dra på sig en ful och tråkig mössa, kan man piffa upp vinter-outfiten med en sjal runt huvudet! Knyt scarfen du har runt halsen, runt huvudet! Hiss eller diss med huvud-bonaden?

Tidsintälldt inlägg

I haven´t met you yet.

Skrivet: 07:55:09/2011-02-19


Tjaba tjena alla bloggläsare! Idag sov jag bara till 06.30... vaknade av min katt som kom upp i sängen och började kurra, sen kunde jag inte somna om igen... men det var även bra, för jag ska ta och försöka hinna med lite saker idag som jag inte hann igår!

Idag får ni vara beredda på låg uppdatering, för idag ska jag träffa mina kusiner som jag i vanliga fall träffar ca. 1 gång om året, så det ska bli skoj! Det kommer dyka upp ett tidsinställdt inlägg så ni slipper min kassa update. Nu ska jag ta och titta lite på TV, sedan käka frukost! Hugs.



Frida blev namnet i februari 1998 då jag kom till världen. Jag är en äkta linslus som älskar både att vara med på kort och ta kort! På fritiden tycker jag om att vara med kompisar, blogga, fotografera och shoppa! Mode och fotografering, that´s my love!

Om du undrar över något, är det bara att ställa frågan i bloggsvar, eller så kan du maila mig: [email protected]

bloglovin

FRIDAFOTOO.BLOGG.SE
I denna blogg kommer du kunna läsa om min vardag, inspiration mm. Men mest om mina två passioner, foto och mode. Jag hoppas du gillar min blogg, och att du kikar in flera gånger. Följ den gärna via bloglovin´!

RSS 2.0
ARKIVSIDAN F R I D A'Fotografering -

I can see the future.

Skrivet: 10:17:31/2011-02-28
Hejsan svejsan! Snart bär det av mot framtidsmuséet. Det är ett muséum där man testar olika saker, exprimenterar mm! Jag älskar muséet, mitt favoritställe! Jag ska även ta en tur inne i kupolen. Men jag bloggar nog inte efter framtidsmuséet eftersom det blir sent då jag kommer hem, jag blir inte hemma igen förns ikväll... Men ni kommer få uppdatering så fort jag har tid. Hoppas ni får en bra dag i skolan/hemma/jobbet! Hugs.


Dag 4 - Mina husdjur

Skrivet: 09:00:00/2011-02-28


Cassie - Min katt. Hon är ca. 10 månader gammal. Hon ÄLSKAR äggula, och messmör! När hon är som busigast brukor hon jaga mig och hoppa på mina ben, eller springa som en galning runt, runt. Hon är helt lugn, och man kan hålla henne som man vill. Rasen är en ragdoll.



Fia - Min ca. 5 år gamla kanin. Rasen tror jag är en dvärghuvad kanin. Hon kan vara busig ibland, men när man väl har henne är hon snäll. Fia älskar morots-godisar, och knäckebröd.



Tyra & Myra - Två glada marsvin på typ 3 år, eller ja, jag har inte koll på åldern riktigt. Dom älskar gurka, så fort dom får syn på en gurka börjar dom pipa! Myra brukar slicka på mina finger, hihi.


Mina fynd ifrån igår.

Skrivet: 18:11:55/2011-02-27


Klänning - H&M Spetslinne - H&M Linne - ?

Är supernöjd över klänningen. För bara 199:- blev den min! Linnet kostade 99 :- och det andra linnet kostade 75 :- på rea. Jag hade presentkort på H&M på 700 :- så jag köpte för det. Klänningen når tårna, så den är superlång, men den är så snygg till sommaren! Vad tycker ni?


Dag 3 - Mina bästa kompisar

Skrivet: 12:00:00/2011-02-27


Ida - Hon som står mig närmast, som vet mest om mig. Hon förstår en, utan att man behöver förklara så mycket. Vi har sjukt många minnen tillsammans, och vi skrattar jämt tillsammans, och när vi är brukar vi klanta oss, haha. Hon betyder mest för mig, utan henne vore jag ingen. Hon gör min dag helt enkelt! Älskar dig Ida!

Sen har jag en till bästa kompis, min tremänning. Fast vi träffas aldrig. Men jag saknar dig sjukt mycket Fanny!

Graduation.

Skrivet: 09:03:12/2011-02-27


När jag var inne på Topshop´s hemsida, hittade jag denna urläckra kollektion "Graduation", och jag blev kär direkt! Eftersom jag älskar kavajer, kappor osv, så fastnade ju jag såklart för denna kappa. Lack brukar inte vara "jag", men den här var "jag". Jag tycker om hur hon matchar rött och lila! Vad tycker ni om kollektionen?


Party in my head.

Skrivet: 19:17:54/2011-02-26
Hejsan svejsan! Tänkte ladda in en bild på dagens inköp, men kameran dog. Idag var jag nämligen på stan! Köpte en klänning, två linnen mm! Sen åkte jag hem till pappa där jag fick paket av han, Camilla, farmor och farfar. Jag fick 500 kr, presentkort på H&M, nattlinne, Septembers CD - Love CPR, ansiktsmasker mm. Nu ska jag ta och fixa lite på bloggen, sen ska jag bara chilla, och kanske bada lite. Ses imorgon. Hugs.



Modeller:
Jag och Cassie
Foto&Redigering: Jag
Kamera: Sony W380

Dag 2 - En person du inte varit med på länge.

Skrivet: 12:00:00/2011-02-26


Julia. Jag saknar dig jättemycket, vi borde hitta på något nån dag! Det var ju minst 2 veckor sedan vi var senast. MISS YOU!

Mina presenter.

Skrivet: 08:50:59/2011-02-26



Detta är vad jag fick i födelsedagspresent igår:

1. Brun mascara
2. Rouge
3. Vit ögonpenna
4. Ansiktsmasker: Jordgubb, Hallon och Choklad.
5. Badkit
6. Xperia x10 mini bro (svart)
7. Presentkort på H&M 700 kr
8. Uggla - halsband
9. Blåa team sportia byxor
10. Svarta strumpbyxor
11. Ghost Whisperer DVD - box second season
12. Kavaj
13. Aprikost linne
14. Aprikost linne med tryck
15. Bruno Mars CD - Doo-woops & Hooligans

Är supernöjd över sakerna, speciellt mobilen! Den är jättebra! har typ hållt på med den hela eftermiddagen igår, haha. Bloggar mer senare, efter och kanske före jag har vart hos pappa. Kram.


HAPPY BIRTHDAY TO MY SELF!

Skrivet: 15:03:18/2011-02-25

Modell: Frida
Foto&Redigering: Frida

Har nyss kommit hem ifrån skolan, har äntligen sportlov nu! Och jag fyller ju föressten år idag, jag blir ju tonåring!!! Gud vad kul det känns att bli tonåring! Imorse fick jag några paket som jag ska visa på bild senare idag. Och snart kommer mamma hem, då får jag det bästa paketet, vad nu det kan vara... :) Sen ska jag även göra min egna tårta, den kommer det också bild på sen. Det ska vara en tårta med grädde, jordgubbssylt, kiwi, non stop, ananas, banan och sockerkaka, musigt va? Men nu kan jag inte skriva mer, nu ska jag vänta in mitt paket! Miljoner kramar till er alla!


Thirteen years old.

Skrivet: 06:00:00/2011-02-25


13 år gammal från och med nu! :D Ett grattis kanske?

Dag 1 - Lite om mig själv

Skrivet: 16:30:00/2011-02-24


Jag heter Frida och är 13 år gammal. Jag bor i Dalarna, och trivs väldigt bra där. På fritiden tycker jag om att blogga, baka, shoppa, vara med kompisar, dansa och att fotografera! Jag skulle gärna vilja bli en fotograf när jag blir stor, det är en stor dröm!!! Jag har 4 husdjur: En katt, en kanin och två marsvin. Jag umgås ganska mycket med min bästis på fritiden och i skolan, men även med andra kompisar. Hoppas ni gillar min blogg, och att denna information om mig duger!


En dag kvar innan jag blir tonåring.

Skrivet: 15:17:59/2011-02-24


Hejsan tjejer! (och killar). Hoppas ni haft en bra dag i skolan/hemma/jobbet! Jag har haft det super iallafall, men har mest gått och tänkt på min födelsedag imorgon! Jag hoppas hoppas och hoppas återigen att jag får mobilen! Vill verkligen ha den. Det känns lite pirrigt att "börja om på nytt", det vill säga att jag kommer in i tonåren, jag börjar högstadiet inom kort mm. Spännande, men pirrigt. Vissa säger "Längta inte dit", men det gör jag! Aja... idag ska jag börja dag 1-20, tänkte göra ett inlägg senare med det. Ska även göra en ny header. Nu måste jag städa lite till imorgon, sen ska jag baka och greja! Hugs.


Dag 1-20.

Skrivet: 18:00:00/2011-02-23
Dag 1 - Lite om dig själv
Dag 2 - En person du inte vart med på länge
Dag 3 - Mina bästa kompisar
Dag 4 - Mina husdjur
Dag 5 - En sak du aldrig glömmer
Dag 6 - En person som betyder väldigt mycket för dig
Dag 7 - En rolig dag i ditt liv
Dag 8 - En bild med känsla
Dag 9 - Din familj
Dag 10 - Din största idol
Dag 11 - Världens finaste människa
Dag 12 - Nåt du helst vill glömma
Dag 13 - Din favoritårstid
Dag 14 - En person du inte vart med på länge
Dag 15 - En blogg du följer
Dag 16 - Vad som händer härnäst
Dag 17 - Världens bästa dag
Dag 18 - En bild du alltid skrattar åt
Dag 19 - Ögonblicket på bild
Dag 20 - En ful bild på dig själv

Då kör vi detta i 20 dagar då. Hoppas ni gillar det!

TÄVLING! - Vinn fet länkning.

Skrivet: 15:42:50/2011-02-23
Nu är det dags för en tävling igen! (: Den här gången går den ut på att ni ska ställa så många frågor som möjligt i min bloggsvar! Den som ställer mest frågor, och bäst frågor, ja den vinner en stor fet länkning i varje inlägg en hel dag, och en länkning i menyn i 1 månad! Man har större chans att vinna om man lägger till mig på bloglovin´ också! Skriv sedan en kommentar i ett inlägg hur många frågor du ställt, och om du följer mig via bloglovin´! PS! Man får inte vara anonym i bloggsvar, då är man inte med i tävlingen.



Tävlingen avslutas v. 9

Min fina katt.

Skrivet: 16:32:00/2011-02-22


Modell: Cassie
Foto&Redigering: Frida (Jag)
Kamera: Sony W380, kompaktkamera.


I think you are false.

Skrivet: 13:52:23/2011-02-22


Hej! Skola som vanligt idag, inget att ta upp. Nu längtar jag som en galning tills på fredag, bara 3 dagar kvar! Gud, jag önskar att tiden kunde gå fortare, en snigel är ju till och med snabbare! Mm, jag ska hålla mitt tålamod på topp då. Idag ska jag iallafall bara slappa, sen kommer mamma och hämtar mig, då ska jag ner på stan och handla för mitt presentkort, medans mamma köper födelsedags presenter till mig. Jag skulle vilja gå med henne, haha. ^^ Men nu så ska jag svara på kommentarer, sen äta mellis för skolmaten var inte något vidare... Kram.


What the hell.

Skrivet: 16:44:39/2011-02-21
Hej. Idag var det skola för min del då. Jag får inte lov förren nästa vecka. Längtar dit... men mest längtar jag tills min födelsedag på fredag! Sista dagarna nu innan man kommer in i tonåren... Jag hoppas på en sony ericsson xperia x10 mini pro, den önskar jag mig mest av alla saker! Men, man får väl se vad man får. Efter skolan idag åkte jag och Ida ner på stan, vi hade det roligt som vanligt! Föressten, bion igår var superbra! Det var sååå häftigt med 3D, det kändes som om karaktärerna och sakerna i filmen var precis framför en! Det var så gulligt av Elsa "Jag vill se den igen". Haha, efter 1 tim och 40 min ville hon se den igen! Nu väntar dom där dryga glosorna. Uppdaterar när jag uppdaterar, blogreaders! Hugs.




Trassel.

Skrivet: 12:23:28/2011-02-20
Hej! Igår var jag ju som sagt hos mormor, mina kusiner kom. Vi hade jätteroligt! Sen när dom åkte hem, sov jag kvar hos mormor! Har typ nyss kommit hem ifrån henne. Om ca. 1 timme ska jag på bio med Elsa och moster. Vi ska se "Trassel" i 3D. Jag älskar 3D filmer, så det blir nog jättekul! Alla säger ju att filmen är så bra, så nu ska det bevisas! Men jag kanske bloggar efter bion, om jag hinner, måste städa lite och så ska jag fixa lite med bloggen. Men ni ska iallafall få veta hur bion var, det svär jag på. Ha det bra nu sötnosar mina, nu ska jag ta och svara på mina söta kommentarer! Hugs.



Tjejkusinerna. ♥

I whip my hair.

Skrivet: 14:00:00/2011-02-19


På lookbook.nu finns många härliga outfits, som denna! Svart och grått, vilket kan bli lite trist om man inte har några detaljer, men kolla huvud-bonaden! Hur snyggt är inte det? Jag tycker det kan vara tråkigt med mössor, därför diggar jag det där stenhårt! Istället för att dra på sig en ful och tråkig mössa, kan man piffa upp vinter-outfiten med en sjal runt huvudet! Knyt scarfen du har runt halsen, runt huvudet! Hiss eller diss med huvud-bonaden?

Tidsintälldt inlägg

I haven´t met you yet.

Skrivet: 07:55:09/2011-02-19


Tjaba tjena alla bloggläsare! Idag sov jag bara till 06.30... vaknade av min katt som kom upp i sängen och började kurra, sen kunde jag inte somna om igen... men det var även bra, för jag ska ta och försöka hinna med lite saker idag som jag inte hann igår!

Idag får ni vara beredda på låg uppdatering, för idag ska jag träffa mina kusiner som jag i vanliga fall träffar ca. 1 gång om året, så det ska bli skoj! Det kommer dyka upp ett tidsinställdt inlägg så ni slipper min kassa update. Nu ska jag ta och titta lite på TV, sedan käka frukost! Hugs.



Frida blev namnet i februari 1998 då jag kom till världen. Jag är en äkta linslus som älskar både att vara med på kort och ta kort! På fritiden tycker jag om att vara med kompisar, blogga, fotografera och shoppa! Mode och fotografering, that´s my love!

Om du undrar över något, är det bara att ställa frågan i bloggsvar, eller så kan du maila mig: [email protected]

bloglovin

FRIDAFOTOO.BLOGG.SE
I denna blogg kommer du kunna läsa om min vardag, inspiration mm. Men mest om mina två passioner, foto och mode. Jag hoppas du gillar min blogg, och att du kikar in flera gånger. Följ den gärna via bloglovin´!

RSS 2.0